Tronsonul magistral din str. Vadul lui Vodă, care aprovizionează cu energie termică peste 25 % din locuitorii capitalei, va fi modernizat

Tronsonul magistral din str. Vadul lui Vodă, care aprovizionează cu energie termică peste 25 % din locuitorii capitalei, va fi modernizat

Termoelectrica modernizează un segment important de conductă termică cu Diametrul Nominal 1000 mm, pe o lungime de 200 metri, care aprovizionează cu energie termică peste 25% din locuitorii capitalei, asigurând o linie de legătură între circuitul de termoficare CET, Sursa I și CET, Sursa II. Lucrarea a început astăzi, 24 august și va dura până pe 25 septembrie.

În această perioadă, pentru a nu admite deconectarea integrală a consumatorilor din sect. Ciocana și Râșcani, de la serviciul de livrare a apei calde menajere, pe parcursul zilei de astăzi se implementează, la Stația de Pompare nr.1,  un sistem back-to-back de aprovizionare a consumatorilor din sectoarele  menționate. Din cauza acestor lucrări, în intervalul orelor 09:00- 15:00, parțial, locuitorii din sect. Ciocana sunt deconectați de la serviciile de livrare a apei calde menajere.

Totodată, pe toată perioada lucrărilor vor rămâne în deconectare cinci blocuri locative, de pe următoarele adrese: str. Vadul lui Vodă 60, 62, 62/2, 60/1, 62/3.

Modernizarea respectivă are o importanță deosebită pentru asigurarea fiabilității sistemului de termoficare, dar și pentru livrarea calitativă a energiei termice, în special pentru locuitorii sect. Ciocana și sect. Râșcani, în perioada estivală.

Pe perioada lucrărilor, începând cu data de 27 august și până pe 25 septembrie, urmează a fi parțial suspendat traficul rutier pe str. Vadul lui Vodă, tronsonul cuprins între str. Otovaska și Podul Înalt, asigurându-se circulatia pe o singura banda in intervalul orar 06.00-21-00.

UPDATE (28.09.2018 )

Din cauza complexității lucrărilor, suntem nevoiți să prelungim termenul de sistare a traficului până pe 05.10.2018.

Ne cerem scuze pentru incomoditățile create!

Comandă apel gratuit

Centrul de Apel 1300

Serviciul disponibil:
Luni-Vineri: 08:00 - 17:00
FĂRĂ PAUZĂ DE MASĂ