Termoelectrica în colaborare cu Centrul de Calcul Infobon a lansat serviciul online „CONTUL MEU”- un cabinet virtual cu beneficii multiple pentru consumatori.

La doar un click distanță, prin intermediul serviciului online „CONTUL MEU”, consumatorii au acces la informații actualizate și personalizate, ce le oferă posibilitatea de a efectua o întreagă gamă de operațiuni, fără a mai fi necesară deplasarea la Centrul Comercial de deservire și relații cu consumatorii al Termoelectrica sau la Centrul de Calcul Infobon și, totodată, eliminându-se necesitatea de a mai suna la Centrul de Apel al întreprinderii.

Accesând „Contul meu” sunt disponibile următoarele servicii:

Totodată, consumatorii își pot accesa istoricul consumului pentru toate locațiile pe care le au, dar și achitările facturilor pentru consumul de energie termică. În plus, Serviciul online „CONTUL MEU” facilitează interacțiunea cu Gestionarul Fondului Locativ, în vederea corectării, completării și/sau actualizării datelor legate de facturare (de ex: numele, prenumele, suprafața, procentul de calcul etc.).

Tutorial video: Creați un CONT ONLINE INFOBON