Abur industrial

Abur industrial

Abur industrial

Suntem producător și furnizor de abur industrial, oferind un produs energetic unic pe piața autohtonă a resurselor energetice, care îmbină siguranța, eficiența și impactul minim asupra mediului.

Producerea de energie electrică și energie termică prin cogenerare oferă întreprinderii un potențial de furnizare a aburului industrial (tehnologic).

Energia termică sub formă de abur tehnologic este foarte populară în diverse domenii, cum ar fi: sterilizatoarele, rafinăriile, uscătoriile și multe altele care necesită un control riguros al temperaturii.

La Termoelectrica S.A., turbinele de abur utilizate în procesul de cogenerare sunt dotate cu priză pentru producerea aburului industrial, iar prin intermediul a 7,2 km conducte de abur, consumatorii existenți și cei potențiali din zona industrială a orașului pot fi aprovizionați continuu cu cantitățile necesare de abur industrial.

Aburul tehnologic, propus de întreprindea noastră, are un șir de avantaje:

Edit

Pentru determinarea posibilității de asigurare cu abur a obiectelor care urmează a fi racordate și eliberarea avizului de racordare este necesar să fie prezentată următoarea informație:

Solicitați mai multe informații: 

Serviciul Relații cu Consumatorii – 022 839 327.

Comandă apel gratuit

Centrul de Apel 1300

Serviciul disponibil:
Luni-Vineri: 08:00 - 17:00
FĂRĂ PAUZĂ DE MASĂ