Termoelectrica S.A.  este principalul producător de energie electrică și termică în regim de cogenerare din țară și principalul furnizor de energie termică din mun. Chișinău.

Acest statut ne responsabilizează și ne stimulează să devenim mai competitivi pe piața energetică locală, oferind servicii pe care le îmbunătățim în mod constant. Astfel, indicatorii de succes ai Societății pe Acțiuni „Termoelectrica” reprezintă realizările noastre și feedback-ul pozitiv al consumatorilor.

Toate proiectele investiționale au ca finalitate asigurarea cu energie termică a consumatorilor în condiții optime, cu respectarea principiilor privind creșterea eficienței energetice și protecția mediului, precum și o mai bună interacțiune cu consumatorul, obiective majore ale politicii întreprinderii.

În paralel, depunem eforturi astfel încât toate acțiunile noastre să fie făcute cu mare responsabilitate, respectând în același timp, mediul înconjurător și locuitorii mun. Chișinău. Doar printr-o dezvoltare sustenabilă putem să contribuim la un viitor sigur atât pentru consumatori cât și pentru angajați, partenerii de dezvoltare sau alte părți interesate.

Din grijă pentru consumatori

Tombola „Termoelectrica dăruiește căldură”

Tombola „Termoelectrica dăruiește căldură” este un exemplu de implicare a companiei…

Campania „Achiți iarna, fii răsplătit vara”

Relațiile cu beneficiarii serviciilor noastre se bazează pe încredere construită pe termen îndelungat…

Din grijă pentru comunitate

Aleea Termoelectrica

În vara anului 2018, Termoelectrica a inaugurat, în parcul Râșcani al capitalei (str. Braniștii), o alee amenajată…

Ziua donatorului de sânge la Termoelectrica

Campania internă de donare a sângelui a devenit o tradiție deja la Termoelectrica, desfășurându…

Donație pentru combaterea COVID-19

Echipa Termoelectrica s-a alăturat campaniei de colectare a fondurilor pentru…

Din grijă pentru mediu

Campaniile de salubrizare și înverzire a plaiului sunt două activități desfășurate anual (primăvara și/sau toamna), în care se implică activ echipa Termoelectrica.
Ghidați de dorința de a avea un oraș mai curat și mai verde, sute de angajați participă la activitățile de strângere a deșeurilor și a frunzelor uscate, precum și de sădire a pomilor.

„Fiecare dintre noi își dorește să locuiască într-un oraș curat, verde, fără deșeuri aruncate la întâmplare, iar implicarea activă a colegilor în astfel de acțiuni demonstrează faptul că, pentru a atinge acest scop, e necesar aportul valoros al fiecăruia dintre noi”, precizează Veaceslav Eni, directorul general al Termoelectrica S.A..