Pregătirea instalațiilor de termoficare intrabloc pentru perioada rece a anului reprezintă o condiție de bază pentru asigurarea confortului termic pentru fiecare locatar.
 
În cadrul campaniei „Achiți iarna, fii răsplătit vara”, Termoelectrica pune la dispoziție consumatorilor fără datorii servicii gratuite de spălare hidropmneumatică și testare la presiune a instalațiilor de termoficare din clădire, ceea ce îi ajută să facă economii la efectuarea acestor lucrări obligatorii înainte de începerea sezonului rece.
 
Perioada campaniei: 1 iunie – 15 septembrie anual.
 
Condițiile de participare în campania „Achiți iarna – fii răsplătit vara”, sunt simple, e necesar ca locatarii să reușească să-și achite restanțele pentru consumul de energie termică și apă caldă, iar gestionarul fondului locativ să vină cu o solicitare în adresa furnizorului, de a fi înscris în campanie.
 
Anual, Termoelectrica efectuează lucrări de pregătire a instalațiilor de termoficare pentru perioada rece a anului pentru zeci de blocuri locative. De regulă, serviciile de spălare hidropneumatică și testare la presiune a sistemelor interne de încălzire sunt efectuate de către agenți economici licențiați în acest domeniu și costă câteva mii de lei, cheltuieli suportate de locatari.
 
Pentru a afla detalii suplimentare despre campanie apelați Centrul de Apel: