MODIFICAREA TITULARULUI FACTURII

MODIFICAREA TITULARULUI FACTURII

Atunci când se schimbă proprietarul locuinței, automat, intervine necesitatea de a schimba titularul facturii. Este o procedură destul de simplă, însă, uneori poate oferă bătăi de cap mai multor locatari care se află în astfel de situație, deoarece nu cunosc ce ar trebui să facă și la cine să se adrese.

Tot ce aveți de făcut este să depuneți o cerere privind modificarea titularului facturii la administrația blocului dvs.

În cazul în care nu cunoașteți cum să luați legătura cu gestionarul fondului locativ, accesați link-ul de mai jos: https://consumator.termoelectrica.md/contacte-gestionari-fondul-locativ/ 

Ulterior, în baza acestei solicitări, administratorul de bloc va trimite informația actualizată către centrul de calcul. Iar din luna următoare veți primi factura cu informația actualizată.

Procedura este un pic diferită doar pentru proprietarii apartamentelor cu care Termoelectrica are contracte directe, vorbim aici despre blocurile locative cu sistem de distribuție a energiei termice pe orizontală.

Așadar, în cazul în care aveți contract direct cu Termoelectrica S.A. – imediat cu semnarea contractului automat informația se actualizează și în baza de date a centrului de calcul.

Important: Fiți atenți că la încheierea contractului între noul proprietar și furnizor va fi necesar să prezentați următoarele acte confirmative:

  • Cerere din numele proprietarului;
  • Contract de vânzare cumpărare, donație sau alt document confirmativ ce demonstrează că sunteți proprietarul apartamentului;
  • Extrasul din registrul de stat;
  • Copia buletinului de identitate;

La fel, trebuie să cunoașteți că în cazul în care proprietarul nu poate să se prezinte fizic la sediul întreprinderii pentru a semna contractul, acesta poate fi reprezentat de o persoană care deține procură privind dreptul de a vă reprezenta.

Sperăm că v-a fost utilă această informație. În cazul în care aveți și alte întrebări, ne puteți contacta la 1300 sau www.termoelectrica.md www.consumator.termoelectrica.md 

Comandă apel gratuit

Centrul de Apel 1300

Serviciul disponibil:
Luni-Vineri: 08:00 - 17:00
FĂRĂ PAUZĂ DE MASĂ