Termoelectrica a inaugurat în Chișinău o alee cu mobilier din țevi reciclate

Termoelectrica a inaugurat în Chișinău o alee cu mobilier din țevi reciclate

Termoelectrica S.A. a inaugurat, în parcul Râșcani al capitalei (str. Braniștii) o alee, amenajată cu bănci, urne, minibiblioteci stradale, parcări pentru biciclete și alte obiecte de decor, confecționate chiar de către angajații companiei, din țevi și alte materiale reciclate. Spațiul a fost identificat în urma unui concurs public, în cadrul căruia au fost selectate și supuse votului circa 40 de locații din mun. Chișinău.

Prin urmare, proiectul de amenajare a aleii din str. Braniștii s-a bucurat de o susținere colosală din partea societății civile, deoarece zona era practic impracticabilă, abandonată și necirculată. Ulterior, pe parcursul a două săptămâni s-a lucrat intens la curățarea arborilor și a teritoriului de crengi și iarbă uscată, la nivelarea terenului, semănatul ierbii, lucrări de instalare a bordurii, lucrări de modernizare a scărilor și a pavajului, precum și pregătirea terenului pentru instalarea băncilor, urnelor, bibliotecilor stradale, parcărilor pentru biciclete și restul elementelor de decor.

Aleea a fost inaugurată în prezența a zeci de locuitori ai sect. Râșcani, dar și a  autorităților publice locale, care au apreciat inițiativa Societății pe Acțiuni Termoelectrica, menționând că Termoelectrica nu încălzește doar iarna, dar și vara prin fapte bune și binevenite pentru locuitorii capitalei.

”Ne-am propus să fim inovativi, iar țevilor utilizate, prin care am distribuit anterior energie termică în mun. Chișinău, să le dăm o “a doua viață”, transformându-le în lucruri utile pentru fiecare dintre noi.  Este o alee la care a depus suflet întreaga echipă și care o dedicăm consumatorilor noștri. Prin astfel de acțiuni ne dorim să fim mai aproape de consumatorii noștri, poziționându-ne nu doar ca un simplu prestator de servicii, dar și ca un prieten care este mereu gata să pună umărul pentru a construi lucruri frumoase”, a adăugat directorul general al Termoelectrica S.A., Veaceslav ENI.

Lucrările de amenajare au fost efectuate de către Termoelectrica, cu susținerea partenerilor companiei.

Comandă apel gratuit

Centrul de Apel 1300

Serviciul disponibil:
Luni-Vineri: 07:30 - 16:00