Lucrările de modernizare a rețelelor termice din str. Albișoara sunt la etapa finală

Lucrările de modernizare a rețelelor termice din str. Albișoara sunt la etapa finală

Termoelectrica finalizează lucrările de modernizare a rețelelor termice din str. Albișoara, în beneficiul a peste 100.000 de consumatori din mun. Chișinău, astfel încât serviciul de distribuție a energiei termice să fie unul mai sigur.
Lucrările date au fost inițiate pe 18 august curent, în contextul proiectului demarat de primăria mun. Chișinău, ce prevede reparația capitală a carosabilului și a trotuarului din str. Albișoara, și au fost realizate în mai multe etape.
Inițial au fost reabilitate capital șapte tronsoane de conductă termică primară cu diametrul nominal 800 mm, cu o lungime totală de cca 480 metri și un tronson de conductă termică cu diametrul nominal 150 mm, cu o lungime de cca 50 metri.
„Toate aceste lucrări fac parte dintr-un amplu program de modernizare demarat de Termoelectrica, încă de la fondare, pentru îmbunătățirea calității serviciilor de termoficare oferite consumatorilor, modernizarea infrastructurii și eficientizarea operațională a companiei”, precizează Veaceslav Eni, directorul general al Termoelectrica.
Suplimentar, Termoelectrica a demarat modernizarea unui nou tronson de conducte termice cu diametrul nominal 800 mm, din str. Albișoara intersecție cu str. V. Alecsandri, cu o lungime de cca 120 metri.
Proiectul de modernizare a rețelelor termice din str. Albișoara face parte din suplimentul Planului de Investiții aprobat de Consiliul Societății pentru anul 2020, iar valoarea estimativă a costului lucrărilor este de peste 21,4 milioane lei.

Comandă apel gratuit

Centrul de Apel 1300

Serviciul disponibil:
Luni-Vineri: 07:30 - 16:00